Villa Nai 3.3 is een absoluut tophotel. Ruimte en oog voor detail staan hier centraal: elke kamer beschikt over een zeer ruim terras en is tot in de puntjes verzorgd. Van de zorgvuldig uitgekozen designmeubels tot de zeer ruime badkamers – werkelijk aan elk detail is gedacht. Verwacht geen toeristische drukte en platgetreden paden, maar een goed bewaard geheim op een uitzonderlijk rustige plek. De schoonheid van de Adriatische Zee en de Mediterrane ‘dolce far niente’-mentaliteit komen hier volledig tot hun recht. En dat alles op een bijzondere locatie: zo goed als pal in het midden tussen Venetië en Dubrovnik, misschien wel de twee mooiste steden ter wereld.
Caractère klanten krijgen vers fruit en chocolaatjes op de kamer bij aankomst.
Het hotel is open van eind maart tot eind oktober.
5 kamers, 3 suites en 1 villa.
Inchecken kan je vanaf 15 uur. Uitchecken doe je voor 12 uur.
Vanaf 725 euro.
Het hotel wordt omringd door een olijfgaard die meer dan 500 jaar oud is. Overal waar je kijkt, zie je wel ergens een olijfboom. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Villa Nai 3.3 zijn eigen olijfolie produceert – en net zoals alles in het hotel is ook deze van het hoogste niveau. Elke olijf wordt met de hand geplukt en verwerkt tot een unieke, kwalitatieve olie die je beslist nog nooit hebt geproefd.
Alle kamers zijn zeer ruim, min. 40 m² voor de kleinste kamer, en beschikken over een heerlijk terras van min. 30 m². Iedere kamer beschikt over een kingsize bed, een vrijstaande badkuip, een inloopdouche en dubbele wastafels. Alle kamers zijn ingericht met design meubels van het exclusieve Italiaanse label Giorgetti. De badkamers zijn van de hand van het eveneens Italiaanse luxemerk Agape. Zelfs het beddengoed is van Italiaanse makelij, meer bepaald van het exclusieve en ambachtelijke merk Frette. De cosmeticaproducten worden dan weer verzorgd door Hermès.
De kamers met zeezicht bieden een fantastisch uitzicht op de azuurblauwe Adriatische Zee en op tal van kleine eilandjes vlakbij. Een prachtig schouwspel waar je wel naar kan blijven kijken.
In de 23 meter-lange infinity pool met zeewater kan je afkoelen terwijl je uitkijkt over olijfbomen en de golven in de verte. In de spa is er een binnenzwembad, eveneens met zoutwater én jacuzzi-faciliteiten.
Er is een wellness met een breed scala aan behandelingen en faciliteiten: Finse sauna, bio sauna, Balinese en Thaise lichaamsmassage, ‘cold plasma’-behandelingen, revitaliserende behandelingen, privé meditatietuin… Voor de massages wordt overigens gebruik gemaakt met eigen producten op basis van – je raadt het al – olijven van eigen kweek. Verder kan je het beste van jezelf geven op de tennisbaan en in de openluchtgym.
Om de rust te bewaren, zijn kinderen welkom vanaf 12 jaar.
Begin je dag aan het zwembad, waar het ontbijt wacht met uitzicht op zowel het binnenland als de kust.
Casual chic.
Restaurant Grotta 11.000 serveert Kroatische vis- en vleesbereidingen op een ‘open fire’-grill. Deze techniek, waarbij alleen gegrild wordt op hout, wordt in de regio al meer dan 11.000 jaar toegepast en geeft de gerechten een unieke smaak. Het gastronomische restaurant 3.3 serveert menu’s van 7 gangen met moderne Mediterrane gerechten met aangepaste wijnen en à la carte opties. De ingrediënten van beide hotels worden ecologisch geproduceerd met enkel de beste lokale producten. Beide restaurants garanderen een intiem kader met zeer beperkte zitplaatsen. Reserveren is sterk aanbevolen.
Villa Nai 3.3 is gelegen op Dugi Otok, het grootste eiland van de Zadar Archipel. Je vindt er verschillende afgelegen baaien en rustige stranden. Het kleine stadje Sali ligt op zo’n 10 minuten rijden. Božava op iets meer dan een half uur. De stad Zadar bereik je met de ferry op minder dan een uur varen.
De luchthaven van Zadar ligt op zo’n 50 km. Je bereikt het hotel met de ferry, boot of privétransfer per helikopter.
Er is een transfer mogelijk tegen betaling.
Er is parkeergelegenheid voor hotelgasten.
Exclusief boetiekhotel met een uitzonderlijke ligging op een prachtig eiland. Laat je in vervoering brengen door de schitterende uitzichten, de gastronomische keuken en de high-end service.